Alles Over Davide Heijmans (Afkomst, Leeftijd, Ouders)

davide-heijmans-wiki

Davide Heijmans is bij velen bekend als de vrouw van Thierry Baudet (41). Maar wie is deze donkerharige schone die door deze eigenzinnige politicus aan de haak is geslagen? Lees hier alles over Davide Heijmans (28) de fotografe, moeder en vrouw van Thierry Baudet.

  • Volledige naam: Davide Heijmans
  • Leeftijd van Davide Heijmans: 28
  • Geboorteplaats: Hengelo
  • Partner van Davide Heijmans: Getrouwd met Thierry Baudet
  • Kinderen: Een zoon, Lancelot (1)

Wie is Davide Heijmans

wie-is-davide-heijmans
Bron: instagram @davideheijmans

Davide Heijmans groeide op in Hengelo in Overijssel. Ze ging hier naar het Bataafs Lyceum waar ze het vwo deed. Toen was ze al een bezige bij want ze hield het niet bij studeren alleen. Davide Heijmans was onder andere lid van de medezeggenschapsraad, de leerlingenraad en de debatclub.

Er wordt veel gespeculeerd over de afkomst van Davide Heijmans, maar dat is iets waar ze zich zelden over uitlaat. Wel weten we dat ze in Hengelo geboren en getogen is en dat de ouders van Davide Heijmans Joods zijn. Sommige mensen denken dat de vader van Davide Heijmans van het bouwbedrijf Heijmans is, maar ook dit is niet met zekerheid te zeggen.

De kans is groter dat het om iemand anders gaat. Er zijn namelijk wel foto’s van Davide Heijmans en haar vader op haar bruiloft. De man op deze foto’s lijkt niet op de eigenaar van Heijmans bouwbedrijf.

Het begin van Davide Heijmans carrière

davide-heijmans-carriere
Bron: instagram @davideheijmans

Davide Heijmans haar carrière had zomaar anders kunnen gaan. Na het behalen van haar VWO diploma besloot ze psychologie te gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Ze was er op dat moment vol van overtuigd dat ze later psychologe zou worden. Sterker nog Davide is cum laude afgestudeerd aan de opleiding psychologie. Ze kreeg een 8,5 voor haar scriptie over burn-out.

Carrièreswitch

fotografie-passie-davide-heijmans

Alles veranderde toen ze een documentaire zag over Sebastiao Salgado. Dit is een Braziliaanse fotograaf die wereldwijde faam heeft verkregen door zijn unieke werk. Naar eigen zeggen was Davide Heijmans diep geraakt door zijn werk, de onderwerpen die hij koos en zijn kijk op het leven. Dat was het moment dat ze besloot zelf ook eens wat uit te gaan proberen met de camera.

Tijdens haar studie wist ze tijd vrij te maken om fotografie cursussen te volgen. Zo ging ze naar Kaapstad in Zuid-Afrika waar ze een cursus volgde aan de ORMS Cape Town School of Photography. Ze deed daarnaast een cursus Stilleven fotografie bij het Rijksmuseum.

In die periode ontmoette ze ook de Nederlandse fotografen Jimmy Nelson en William Rutten. Deze fotografen waren onder de indruk van haar werk en moedigden Davide aan om door te gaan. Dat leidde ertoe dat ze in 2020 haar eerste solo-expositie opende met de naam 24/24 San Remo.

Allround fotograaf Davide Heijmans

davide-heijmans-fotograaf
Bron: instagram @davideheijmans

Davide Heijmans heeft sinds haar doorbraak in 2020 meerdere exposities gehad. Ze is trots op het werk dat ze tijdens die exposities heeft mogen presenteren. Maar Davide Heijmans is meer dan een kunstfotograaf. Ze maakt ook portretten, foto’s van objecten en is zelfs nieuwsfotograaf. Ze houdt van de afwisseling en wil zichzelf dan ook het liefst profileren als een allround fotograaf.

Davide Heijmans houdt van de verscheidenheid van haar werk. De ene keer een bruiloft fotograferen in Italië, de andere keer een mooie zwangerschapsshoot in Amsterdam. Haar werk brengt haar op de meest bijzondere plekken in alle uithoeken van Nederland en zelfs daarbuiten. Naast de opdrachten wil ze wel ruimte maken om elk jaar minstens één expositie te houden.

Als je op de Instagram van Davide Heijmans kijkt zie je een mooie collectie van stillevens. Maar ook bijzonder mooie kiekjes van zichzelf, vaak in sexy poses. Ook geeft Davide Heijmans op Instagram een kijkje in huize Baudet en het geluk dat ze heeft gevonden met Thierry Baudet en haar zoontje Lancelot.

Davide Heijmans relatie met Thierry Baudet

davide-heijmans-over-relatie-met-thierry-baudet

Het is je vast niet ontgaan dat Davide Heijmans en Thierry Baudet samen zijn. Sterker nog, de twee zijn sinds 2021 getrouwd en hebben samen een kindje. Maar hoe is dat zo gekomen?

Davide Heijmans en Thierry Baudet leerden elkaar kennen in november 2016, maar het was niet direct liefde op het eerste gezicht. Davide Heijmans was ingehuurd om een bijeenkomst te fotograferen waar Thierry zou spreken. Thierry Baudet zou tijdens de bijeenkomst reageren op verkiezing van Donald Trump als de nieuwe president van de Verenigde Staten.

Thierry zag Davide en was direct aangetrokken tot haar aangetrokken. Hij deed er dan ook alles aan om bij haar in de buurt te komen. Hij positioneerde zichzelf tijdens de lunch zo dat hij dicht bij haar in de buurt zat. De twee konden het direct goed vinden en bij Thierry Baudet sloeg de vonk al snel over.

Davide Heijmans hield de boot af

davide-heijmans-thierry-baudet-liefdes-verhaal
Bron: instagram @davideheijmans

Maar Davide was een tijd lang terughoudend. Ze gaf in een interview met Story aan dat ze wel aangetrokken was tot Thierry, maar het ook een beetje spannend vond. In 2016 was Davide Heijmans pas 21 jaar en Thierry liet direct blijken dat hij een serieuze relatie wilde.

Davide was nog niet zo lang afgestudeerd en genoot tijdens haar studententijd volop van haar vrijheid. Niet dat ze van de ene jongen naar de andere ging, maar af en toe was er wel iemand in de picture. De overgang naar een serieuze relatie hield ze dan ook 1,5 jaar af.

Relatie aankondiging op Instagram

thierry-baudet

Uiteindelijk ging de Hengelose toch overstag. De twee hadden een paar jaar een relatie zonder dat de rest van Nederland daarvan op de hoogte was. Toen de roddelpers lucht begon te krijgen van de relatie besloot Thierry Baudet om hun relatie openbaar te maken via Instagram.

Hij stelde in september 2019 zijn volgers voor aan zijn vrienden en verloofde Davide Heijmans. Het stel gaf in een interview ook aan dat ze druk bezig waren met de voorbereidingen voor hun huwelijk. In eerste instantie stond het huwelijk gepland voor mei 2020. Helaas moesten ze deze datum verzetten vanwege de corona crisis.

Uiteindelijk stapten Davide Heijmans en Thierry Baudet in novermber van 2021 in het huwelijksbootje. Het plan was dat Antoine Bodar zou spreken op de bruiloft. Hij is een bevriende katholieke priester. Uiteindelijk besloot de priester het na overleg met de kerk om het niet te doen.

Davide Heijmans krijgt een kerngezonde zoon

davide-heijmans

Davide Heijmans en Thierry Baudet laten er geen gras over groeien. Davide Heijmans heeft eerder in interviews al aangegeven dat ze heel graag kinderen wilde en het liefst zo veel mogelijk. Ze wil minimaal drie kinderen, maar ze sluit vier of zelfs vijf kinderen ook niet uit. Ze geeft in het interview ook aan dat familie boven een carrière gaat. Ook Thierry Baudet is altijd open geweest over het feit dat hij een kinderwens heeft. Aangezien Thierry Baudet 13 jaar ouder is dan Davide konden de twee geen tijd verspillen.

Begin 2022 kondigde Davide Heijmans aan dat ze zwanger was. De zwangerschap ging voorspoedig. Wanneer Davide Heijmans in het openbaar werd gespot zag ze eruit als een stralende zwangere vrouw. Uiteindelijk werd de zoon van Thierry Baudet en Davide Heijmans geboren in de nacht van 24 september. Het zoontje van Davide Heijmans heet Lancelot.

Veelgestelde vragen over Davide Heijmans

davide-heijmans
Bron: instagram @davideheijmans

We hebben heel veel vragen binnengekregen over de vrouw van Thierry Baudet, Davide Heijmans. We kregen vooral veel vragen over de afkomst van Davide Heijmans, maar ook over haar leeftijd en ouders. Vindt hier het antwoord op al je vragen.

Wat is de afkomst van Davide Heijmans?

Davide Heijmans afkomst is niet bekend. Wel weten we dat ze geboren is in Hengelo en dat Davide Heijmans een Joodse achtergrond heeft. Sommige mensen denken dat Davide Heijmans uit Indonesië komt, maar dat is niet het geval. Thierry Baudet heeft wel roots in Indonesië.

Wie zijn de ouders van Davide Heijmans?

Wie de ouders van Davide Heijmans zijn, houdt ze angstvallig geheim. Velen denken dat haar vader aan het hoofd van bouwbedrijf Heijmans staat, maar dat zijn slechts speculaties. Het enige dat we weten is dat de ouders van Davide Heijmans Joods zijn en woonachtig in Hengelo.

Is Davide Heijmans Joods?

Davide Heijmans is Joods opgevoed door haar ouders. Zelf hangt ze dit geloof ook aan. Of ze strikt religieus is weten we niet.

Is Davide Heijmans zwanger?

Er zijn geen berichten dat Davide Heijmand momenteel zwanger is. Ze is wel de moeder van een zoontje, Lancelot die in 2022 geboren is. Davide Heijmans kreeg haar zoontje met Thierry Baudet.

Is Davide Heijmans de vriendin van Thierry Baudet?

Davide Heijmans was de vriendin van Thierry Baudet. In 2021 zijn ze getrouwd. Ze waren toen al een paar jaar samen, maar wisten het lange tijd voor de pers verborgen te houden.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten