Wie is Daphne Romani? (Leeftijd, Afkomst, Badr Hari)

daphne-romani-selfie

In 2016 stapte de wereldberoemde kickbokser Badr Hari (39) met Daphne Romani (36) in het huwelijksbootje. Samen kregen de twee vijf kinderen en voor een tijdje leek hun huwelijk een waar sprookje. Helaas lijkt dit nu volledig in duigen te vallen.

Lees verder om erachter te komen hoe het nu zit tussen Daphne Romani en Badr Hari. Daarnaast geen we je een inkijkje in het leven van deze Nederlands-Italiaanse blondine, moeder van vijf kinderen, entrepreneur en schrijfster van kookboeken.

  • Volledige naam: Daphne Romani
  • Beroep: Entrepreneur en schrijfster van kookboeken
  • Leeftijd van Daphne Romani: 36 jaar
  • Partner van Daphne Romani: Badr Hari is haar voormalige partner
  • Aantal kinderen: 5

Wie is Daphne Romani?

daphne-romani
Bron instagram @daphneplusfive

Daphne Romani is van Nederlands-Italiaanse afkomst en was vroeger model. Dit bracht haar over de hele wereld, van steden als Milaan en Parijs tot Tokio en New York. Ze woonde vanaf haar 17e afwisselend in Parijs, Athene en Milaan. Dat was volgens Daphne Romani een mooie tijd, maar nu ze moeder is kan ze zich geen leven als fulltime model meer voorstellen. Ze is nu veel liever thuis met haar kinderen en aan het kokkerellen.

Daphne Romani en Badr Hari

daphne-romani-badr-hari
Bron instagram @daphneplusfive

Zoals velen weten is Daphne Romani getrouwd geweest met de profbokser Badr Hari. Badri Hari werd geboren in Amsterdam en groeide hier ook op in een Marokkaans gezin. Hij maakte kennis met boksen toen hij zeven was. Langzaam wist hij zichzelf naar de top te vechten.

De controversiële kickbokser Badr Hari

Badr Hari heeft tijdens zijn carrière als kickbokser heel wat grote namen weten te verslaan. Denk hierbij aan Gokhan Saki, Alistair Overeem en zelfs Rico Verhoeven. De laatste tijd is Badr Hari overigens een stuk minder actief in de ring. In 2023 zou hij nog uitkomen tegen James McSweeney, maar die wedstrijd werd afgeblazen vanwege de aardbeving in Marokko, waar de wedstrijd zou plaatsvinden.

Ondanks zijn vele overwinningen is Badr Hari niet bij iedereen geliefd. Zijn temperamentvolle gedrag zorgt ervoor dat niet iedere tegenstander blij is met hem. Hij wordt dan ook regelmatig beschuldigd van onsportief gedrag en is regelmatig gediskwalificeerd. Het blijft ook niet altijd alleen bij vechten in de ring. Badr Hari is meerdere keren beschuldigd van mishandeling, waaronder de mishandeling van zakenman Koen Evering in 2012.

Het liefdesverhaal van Daphne Romani en Badr Hari

daphne-romani-badr-hari-gezin
Bron instagram @daphneplusfive

Daphne Romani en Badr Hari leerden elkaar in 2009 kennen. Ze kregen een relatie die het beste te omschrijven is als een knipperlichtrelatie. De twee leken, maar geen besluit te kunnen nemen of ze wel of niet met elkaar verder wilden. In 2011 leek er dan toch echt een einde gekomen te zijn aan hun relatie. Daphne was toen net zwanger van hun eerste dochtertje Amber-May, die in mei 2012 werd geboren. Daphne en Badr waren op dat moment niet meer samen.

Estelle Cruijff en Badr Hari

In datzelfde jaar kregen Estelle Cruijff en Badr Hari een relatie. Dat was op dat moment een behoorlijke schok voor velen omdat Estelle op dat moment nog getrouwd was met de profvoetballer Ruud Gullit. Estelle en Badr hadden van 2012 tot 2014 een relatie.

Hernieuwde passie tussen Daphne Romani en Badr Hari

daphne-romani-kindje

In 2014 gingen liep de relatie tussen Estelle en Badr op de klippen. Daphne Romani en Badr besloten toen om hun relatie nieuw leven in te blazen. Twee jaar later werd die hernieuwde liefde bezegeld met een tweede kindje, hun dochter Houda. Dat was ook het jaar dat de twee met elkaar in het huwelijksbootje stapten.

Badr Hari is van Marokkaanse afkomst en is graag in zijn geboorteland. Nadat Daphne Romani en Badr Hari met elkaar in het huwelijk traden besloten ze samen met hun kinderen in Marokko te gaan wonen. Ze hebben een huis in de Marokkaanse hoofdstad Rabat.

Toen Daphne Romani en Badr Hari samen waren zag het er altijd heel gezellig uit. Of in ieder geval dat is wat de twee op Instagram wilden doen geloven. Regelmatig zagen we mooie plaatjes voorbij komen waar de twee duidelijk een leuke tijd hebben. Zo stond Daphne maar wat graag in de keuken om een lekkere maaltijd voor hun gezin klaar te maken.

Badr Hari gaat vreemd

eefje-plet-badr-hari
Eefje Plet

In een interview met het AD in 2016 zei Daphne Romani dat ze niet zomaar een nanny zou nemen. Toch heeft ze af en toe een oppas nodig en dat is precies waar het nu mis lijkt te gaan. Via een nichtje van Badr Hari kwamen ze in contact met Eefje Plet die voor hun zou gaan babysitten.

Er gaan hardnekkige geruchten dat Badr en Eefje een verhouding zouden hebben. Tijdens een van zijn wedstrijden in Bulgarije was Eefje er wel bij, maar Daphne niet. Bovendien werden Badr en Eefje regelmatig samen in Amsterdam gespot. Het gaat overigens niet om een kortstondige affaire. Eefje en Badr Hari worden al maanden met elkaar gezien.

Zijn Daphne Romani en Badr Hari uit elkaar?

De grote vraag is of Badr Hari en Daphne Romani uit elkaar zijn. In eerste instantie leek het erop dat Daphne het overspel van haar man had vergeven. Ze had eerder in een interview ooit gezegd dat ze niet wil dat kinderen in een gebroken gezin opgroeien.

Toch lijkt het er nu op dat de twee niet meer samen zijn. Op Instagram van Daphne Romani heeft ze haar naam veranderd van Daphne Hari naar Daphne Romani. Bovendien is Badr Hari niet meer te zien op de foto’s die ze met haar 93.000 volgers deelt. Dat gezegd hebbende heeft ze de foto’s die al op haar Instagram stonden met Badr Hari niet verwijderd.

Als we de plaatjes op de Instagram van Daphne Romani goed bestuderen kunnen we zien dat ze de laatste tijd voornamelijk in Nederland is met de kinderen. De kinderen gaan ook gewoon in Nederland naar school. De kiekjes vanuit hun huis in Marokko zijn verleden tijd.

De kinderen van Daphne Romani

daphne-romani-moeder

Samen met Badr Hari heeft Daphne Romani maar liefst vijf kinderen gekregen. Daphne zegt hierover dat het vaak een drukke bedoening is, maar ook heel gezellig. Badr is bovendien heel zorgzaam en zorgt voor de rust in huis. Het enige wat hij overigens niet doet, is het verschonen van luiers, daar gaat Badr Hari van over zijn nek.

Daphne zegt over haar kinderen dat ze graag thuis is voor de kinderen en daar ook niet zoveel naast doet. Tijdens haar zwangerschappen heeft Daphne overigens wel wat gekke cravings gehad. Eigenlijk wilde ze vooral op ijsblokjes sabelen en cola drinken. Daarnaast at ze overigens nog steeds gezond, gewoon groente, kip en vlees.

De kinderen van Daphne Romani en Badr Hari:

  • 2012 – Amber-May
  • 2016 – Houda
  • 2019 – Aïcha
  • 2021 – Nora & Ayden

Wat doet Daphne Romani nu?

sexy-daphne-romani

Daphne Romani heeft zich weer volledig op het moederschap gestort, wat met vijf kinderen zonder twijfel veel tijd in beslag neemt. Toch maakt ze ook wel eens tijd voor zichzelf. Ze vindt het heerlijk om naar de sportschool te gaan en zichzelf in het zweet te werken. Daarnaast houd ze wel van een goed boek en is ze gek op koken.

Het kookboek Delicious Dishes

Dat Daphne Romani houdt van koken blijkt wel uit het kookboek dat ze heeft uitgebracht. Het is een prachtige verzameling van gezonde en voedzame recepten. De recepten bevatten geen geraffineerde suikers en helpen je met een gezonde lifestyle. In het boek staan ook recepten voor een koolhydraatarm dieet en recepten voor actieve sporters.

Daphne Romani heeft een eigen beautybedrijf

Daphne heeft ook een eigen bedrijf waarmee ze collageenproducten verkoopt. Met het bedrijf CHU wil ze vrouwen de kans geven om hun gezondheidsdoelen en schoonheidsidealen te behalen. Daarvoor hebben ze hoogwaardige producten gemaakt die zowel halal, glutenvrij als lactosevrij zijn. Bovendien zijn de producten niet getest op dieren en verpakt in gerecyclede materialen.

Veelgestelde vragen over Daphne Romani

daphne-romani-foto

Jullie hadden veel vragen over Daphne Romani. Niet alleen over de relatie van Daphne Romani met Badr Hari, maar ook over Daphne Romani’s afkomst, leeftijd en Instagram-account.

Wat is de leeftijd van Daphne Romani?

Daphne Romani is 36 jaar oud.

Zijn Daphne Romani en Badr Hari nog samen?

Het lijkt erop dat Daphne Romani en Badr Hari niet meer samen zijn. De breuk volgt na langdurig overspel van Badr met de oppas Eefje.

Wat is de afkomst van Daphne Romani?

Daphne Romani is van Italiaans-Nederlandse afkomst.

Zit Daphne Romani op Instagram?

Daphne Romani zit op Instagram. Op haar account daphneplusfive heeft ze meer dan 93.000 volgers waarmee ze persoonlijke plaatjes en post over voeding deelt.

Is Daphne Romani bekeerd?

Er gingen lange tijd geruchten dat Daphne Romani zou zijn bekeerd tot de islam. Waarschijnlijk berusten die geruchten niet op waarheid.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten