4 Crypto Exchanges waar je Goed kunt Handelen in Cryptovaluta

crypto-exchanges-goed-handelen-in-cryptovaluta

Je kunt een crypto exchange zien als een online marktplaats waar je cryptovaluta kunt kopen en cryptovaluta kunt verkopen. Dit kun je doen in ruil voor fiatgeld of andere cryptovaluta’s. Een crypto exchange dient als een soort van tussenpersoon tussen de koper en de verkoper en rekent normaal een kleine commissie voor de aangeboden diensten. Het registratieproces kan per exchange verschillen. Veel crypto exchanges vragen niet meer dan een e-mailadres en NAW-gegevens, echter zijn er ook crypto exchanges met strenge KYC-controles. Bij de betere crypto exchanges geldt er ook nog een adresverificatie en ID-verificatie.

Een aantal van de beste crypto exchanges hebben we hier uitgelicht, zodat je kunt bezien waar je wilt handelen in cryptovaluta, en welke exchange het beste past bij jouw wensen en eisen. Dit als je wilt beginnen met beleggen in crypto, en beleggen in LEGO je voorkeur niet direct heeft.

eToro

man-leren-lezen-laptop

Dankzij de variatie en kwaliteit van de diensten kan eToro gezien worden als een van de beste crypto exchanges van dit moment. Het is mogelijk om zowel in ETF’s, Forex, aandelen, als in cryptovaluta te handelen. Het platform is heel gebruiksvriendelijk en door het aantal tools is eToro zowel te gebruiken voor de beginner als de ervaren handelaar. Het gebruikersbestand bestaat uit 25 miljoen mensen en eToro onderscheidt zich door een zogenaamde copy crypto trading functie. Met deze functie kunnen gebruikers de posities en handelingen van ervaren handelaren kopiëren, wat in de praktijk een groot voordeel kan bieden. Een ander voordeel van eToro is de opname- en stortingslimiet. Er is een minimale storting van en je kunt met elektronische wallets zoals PayPal, Skrill en Neteller betalen, maar ook met creditcards en bankoverschrijvingen. Wil je geld opnemen, dan betaal je met bedragen boven de een vergoeding van .

Kucoin

Kucoin is een unieke crypto exchange en heeft het grootste aanbod aan cryptomunten ter wereld. Volgens Kucoin gebruikt 1 op de 4 cryptohouders deze crypto exchange. Je kunt deze exchange zien als een ware krachtpatser met meer dan 700 altcoins. Nieuwe cryptomunten worden meestal altijd als eerste op Kucoin aangeboden. Ben je op zoek naar een nieuwe interessante en/of relatief onbekende cryptomunt, dan kun je het beste gebruik maken van Kucoin. Niet alleen heeft Kucoin het snelst nieuwe cryptomunten in haar aanbod, het heeft ook cryptomunten die andere crypto exchanges simpelweg niet hebben. Voor nieuwe gebruikers rekent Kucoin een tarief van 0.1% aan handelskosten. Ben je een meer ervaren handelaar, dan wordt er een lager tarief gerekend van 0.025% voor de nemers en voor de makers -0.005%. Dat betekent dus dat je geld verdient als je een order plaatst. Wil je een account openen, dan heb je een e-mailadres en wachtwoord nodig. Het account is zonder verificatie te gebruiken, maar je hebt dan wel beperkte handelsmogelijkheden. Wil je je account verifiëren, dan moet je een ID kaart en een bankafschrift of energierekening indienen waar je adresgegevens opstaan.

Finst

laptop-vrouw-werk

Finst is een nieuwe crypto exchange en gemaakt door oud-medewerkers van het makelaarsplatform DEGIRO. De CEO van Finst, Julien Vallet, was bij DEGIRO business developer en head of corporate relationships. Op dit moment is hij dus werkzaam bij Finst en werkt aan een handige app voor particulieren, en als een ervaren cryptohandelaar. Het voordeel van deze crypto exchange is dat het realtime portfolio analyse heel eenvoudig maakt. Met Finst willen de oprichters het kunstje van DEGIRO herhalen.

Met de webapplicatie en app van Finst wordt heel makkelijk voor crypto handelaren de gemiddelde prijs van een cryptomunt bepaald. De gemiddelde aankoopprijs, ook wel GAK genoemd, is de gemiddelde prijs van de positionering sinds je de positionering hebt geopend. Verkoop je de crypto voor een hogere prijs dan de GAK, dan boek je winst. Dit wordt allemaal heel duidelijk in beeld gebracht door de speciale Finst app. Zo kun je dag winsten en dag verliezen heel snel en makkelijk bepalen. Ook kun je in de app de ongerealiseerde winsten bekijken en de verliezen verhouding. Finst is een hele betrouwbare crypto exchange, want het heeft een aparte stichting en bewaarinstelling opgesteld. De Stichting Finst Custody houdt tegoeden van klanten apart, en de tegoeden worden ook nooit uitgeleend aan anderen. Dit zijn de ervaringen met Finst van Beste Bank; een belangrijk online informatiepunt voor cryptovaluta en crypto exchanges.

Coinbase

Voor beginners is Coinbase mogelijk de beste crypto exchange. Het heeft namelijk een hele gebruiksvriendelijke en duidelijk interface. Het heeft verschillende betalingsmogelijkheden, zoals PayPal, een minimale handelsomvang van 2 euro en lage handelskosten. Ongeacht je budget is Coinbase heel toegankelijk om te gebruiken. Coinbase heeft een alles in een omgeving en maakt kopen en verkopen heel makkelijk en overzichtelijk. Het zorgt voor een verwijdering van financiering blokkades, omdat je met dezelfde rekening kunt opnemen en storten. Woon je in Nederland, dan zul je merken dat Coinbase met bijna 200 soorten cryptomunten een van de grootste crypto exchanges van het land is. Een hele indrukwekkende verzameling van crypto munten. Niet alleen is Coinbase groot in Nederland, maar over de gehele wereld bekeken hebben ze ook een goede marktpositie. Heb je interesse om te handelen bij Coinbase, dan moet je je eerst aanmelden met je e-mailadres. Vervolgens doorloop je een KYC-controle. Tijdens deze KYC-controle zorg je voor een ID kaart en adresbewijs. Heb je de verificatie van Coinbase, dan kun je via je Paypal account, via je bankrekening of via je creditcard geld storten. Net wat je he meest prettig vindt.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten