BFF-Bucketlist: 100 Dingen om te Doen met je Beste Vriendin

bff-bucketlist-dingen-doen-vriendin

We hebben al bucket lists voor seizoenen, voor het leven en voor reizen, maar hoe staat het met jouw bucket list van dingen doen met je beste vriend? Het maken ervan is misschien iets waar je nog nooit aan gedacht hebt, maar het is iets wat je om vele redenen zou moeten doen. Het belangrijkste is dat het veroveren van doelen, het doen van leuke activiteiten en het opdoen van nieuwe ervaringen met je beste vriendin een leven lang herinneringen zal opleveren.

Van het kijken naar je favoriete tv-programma’s tot wereldreizen, dit zijn de ultieme avonturen om met je bestie aan te gaan. Dus pak pen en papier en begin aan je eigen beste vriendinnen bucketlist!

1. Ga op reis met vriendinnen

succesvolle-vakantie-met-vrienden

Op reis gaan met je BFF of een klein groepje vriendinnen is een van de meest fantastische manieren om een band op te bouwen. Je zult samen speciale herinneringen creëren, nieuwe ervaringen met elkaar delen, en een geweldige tijd hebben in elkaars gezelschap terwijl je reist en verkent.

2. Blijf de hele nacht op

Het hoeft niet alleen te zijn omdat jullie allebei aan het blokken zijn voor een toets, het kan ook voor iets leuks zijn. Je kunt bijvoorbeeld een nachtelijke horrorfilmmarathon houden of opblijven om de eerste zonsopgang van het jaar te zien.

3. Laat je nagels doen

Vooral als er een speciale gelegenheid op komst is, is samen je nagels laten doen een geweldige manier om een band op te bouwen, terwijl je een professional prachtige nagelkunst op je laat maken.

4. Neem matchende tatoeages

Klaar om jullie vriendschap echt eeuwig te maken? Ga naar een tattooshop en neem matching tatoeages! Nog beter is het als het iets is met een speciale betekenis voor jullie twee, zoals een inside joke of een herinnering.

5. Stalk al je Exen op Social Media

Voor het geval je geen dingen meer hebt om over te praten terwijl je die rosé drinkt, of gewoon het gevoel hebt dat je er zin in hebt, kan een beetje stalken van je exen op sociale media soms geen kwaad!

6. Ga naar Disneyland

Doe een van die schattige hoofdbanden om die je in Disneyland kunt krijgen – matching, als het kan – en maak goed gebruik van die BFF Hashtag terwijl je Disneyland en zijn attracties verovert. Voordat je op pad gaat, zou je zelfs een Disneyland Bucket List kunnen maken van alle dingen om samen te doen terwijl je daar bent!

7. Doe elkaars make-up

Voordat je de deur uitgaat voor een meidenavond, maak je de avond extra speciaal en doe je ter voorbereiding elkaars make-up. Het zal een leuke manier zijn om je klaar te maken en om wat extra gegiechel in je avond op te nemen, nog voordat je het huis uit bent!

8. Ga naar een vreugdevuur

Vooral op de zomer- en herfstavonden is het bijwonen van een vreugdevuur een heerlijke manier om een dag af te sluiten. Je kunt het zelfs doen op dezelfde dag dat je een stranddag afvinkt van je bucket list. Dat je beste vriendin erbij is om het mee te maken maakt het alleen maar specialer.

9. Cupcakes bakken

Laten we eerlijk zijn. Het is leuk om alleen het glazuur te eten. Maar probeer je ervan te onthouden, en richt je aanrecht in voor wat serieus bakwerk. Zoek online een lekker recept of laat je inspireren door de signature cocktail en probeer je eigen recept te maken. Er hoeft niet eens een speciale gebeurtenis aan te komen, je kunt gewoon cupcakes bakken om jezelf op een willekeurige dinsdag te trakteren.

10. Vind je favoriete brunchplek

Voor dit best friend bucket list doel moet je misschien HEEL VEEL onderzoek doen – jammer! Heeft een van jullie al een onovertroffen plek ontdekt om te brunchen of heb je gehoord van een heerlijke plek die je al lang wilt proberen? Zo ja, dan is het tijd om te gaan eten. Blijf verschillende plekjes proberen tot je degene vindt waar jullie allebei van houden.

11. Ga op kampeertocht

Wat betreft dingen die je met je beste vriendin kunt doen, is een kampeertocht echt iets verjongend. Wat tijd doorbrengen in de natuur, weg van de technologie en de stress van het dagelijks leven, worstjes roosteren en marshmallows eten, en misschien een meer vinden om bij te chillen, is een van de beste tijden die je samen zult doorbrengen!

12. Een meidenavond

wijn-alcohol-hapjes

Trek je leukste pyjama aan, bestel een pizza, trek een fles wijn open, en geniet van een avondje uit! Je hoeft het huis zeker niet uit voor een leuke tijd met je BFF, en soms is een avondje thuisblijven leuker dan uitgaan.

13. Rijd in een enge achtbaan

Als je je beste vriendin aan je zijde hebt, zal zelfs die enge achtbaan er net iets minder uitzien. En zelfs als het toevallig angstaanjagend is, zal het delen van die ervaring het de moeite waard en uitzonderlijk leuk maken.

14. Schrijf elkaar brieven om in de toekomst te openen

Een brief schrijven aan je toekomstige zelf is al populair om te doen, maar wat als je een brief schrijft aan de toekomstige versie van je BFF? In de brief kun je delen waarom ze belangrijk voor je zijn en je hoop voor jullie vriendschap in de toekomst. Dit is zo’n betekenisvol en uniek bucketlist idee om te hebben en af te strepen voor je vriendschap!

15. Regel elkaar blind dates

Niemand kent je smaak in partners beter dan je beste vriendin! Dus als een van jullie ooit vrijgezel is en klaar om zich te mengen, waarom regel je dan geen blind date met je beste vriendin? Zelfs als er niets blijvends uit voortkomt, kan het een leuk verhaal opleveren om over te vertellen bij een glas wijn.

16. Neem een kookles

Er zijn zoveel voordelen verbonden aan het volgen van een kookles, of het nu solo is of voor je beste vriendinnen bucketlist. Maar als je met z’n tweeën bent, kun je je rot lachen terwijl je probeert – en misschien faalt – om iets lekkers te maken; en daarna kun je je geslaagde creaties opeten!

17. Maak een BFF Hashtag

Tegenwoordig zijn we allemaal geobsedeerd door het visualiseren van ons leven op Instagram. Wat betekent dat het tijd is om jullie vriendschap verder te brengen en jullie IG officieel te maken! Maak een hashtag voor jou en je bff om te gebruiken wanneer jullie foto’s plaatsen die betrekking hebben op jullie vriendschap.

18. Ga wijnproeven

Als jullie allebei graag wijn drinken, dan wil je soms wel eens van een middagje rosé overstappen op een wijnproeverij. Er zijn genoeg restaurants die zo’n ervaring aanbieden, maar kijk ook eens naar mogelijke wijnhuizen bij jou in de buurt.

19. Ga ergens heen waar je nog nooit bent geweest

slovenie-unieke-reisbestemmingen

Het volbrengen van dit bucket list doel betekent niet dat je naar de ultieme droomlocatie moet reizen, ga gewoon ergens heen waar jullie beiden nog nooit zijn geweest. Het kan zoiets simpels zijn als een nieuw park in je stad bezoeken of een dagtochtje maken naar een nabijgelegen stadje dat je al lang wilde verkennen.

20. Woon een muziekfestival bij

Samen een muziekfestival bijwonen zal echt zijn wat het voor jullie zo memorabel maakt. Luisteren naar bands waar je gek op bent en bands waar je nog nooit van gehoord hebt, je helemaal aankleden met die festivallook, misschien zelfs overnachten in een tent. Zoek de perfecte locatie bij jou in de buurt, neem een tuinstoel mee en breng een bucketlistwaardige avond door met luisteren naar deuntjes.

21. Houd een stranddag

Wanneer de zomer komt en het weer geweldig wordt, kun je maar beter je BFF mee uit nemen voor een stranddag! Een geweldig, chill dagje strand zou echt een algemeen bucketlist-item moeten zijn, op elke soort bucketlist die je maakt.

22. Geef een etentje

Een andere leuke manier om een avond door te brengen zonder uit te gaan is door een etentje te organiseren! Of je er een regelt alleen voor jou en je beste vriendin of dat je er een co-host met al je uitgenodigde vrienden is aan jou. Of, je zou zelfs beide kunnen doen!

23. Ga backpacken

groepsreis-werken-tegen-kost-inwoning

Je hebt niet geleefd tot je de wildernis hebt ervaren en bent gaan backpacken. Neem je avontuurlijke vriendin mee en ga de strijd aan met Moeder Natuur. Je kunt iets simpels doen als het plaatselijke park of de naburige provincie bezoeken of een meerdaagse trektocht plannen.

24. Maak speciale afspeellijsten voor elkaar

Om te beginnen met het maken van een afspeellijst voor je maatje, denk aan de liedjes die haar gelukkig maken, de liedjes die haar verdrietig maken, de liedjes die haar doen herinneren aan enkele van de goede herinneringen die jullie hebben gedeeld.

25. Ga op een dubbele date

Als jullie allebei bezet zijn, regel dan een avondje uit waarbij jullie alle vier meedoen. Of nog beter, als jullie allebei single zijn, wat dacht je dan van een soort dubbele blind date?

26. Wees elkaars bruidsmeisje

Misschien is dit wel het ultieme doel op je beste vriendinnen bucketlist: elkaars bruidsmeisje zijn! Er is nauwelijks een betere indicatie van hoe hecht jullie tweeën zijn dan deze geweldige eer. En is er iets zinvollers dat jullie voor elkaar kunnen doen dan elkaars bruiloften helpen plannen?

27. Help elkaar met een slaapkamer make-over

Als een van jullie gaat verhuizen of in het algemeen haar slaapkamer anders wil inrichten, is een leuke manier om de slaapkamer in te richten door dat samen te doen. Misschien heeft een van jullie een geweldig idee dat jullie samen uitvoeren, of misschien plannen jullie het zelfs samen vanaf nul!

28. Wees haar wingwoman

Een goede wingwoman zijn betekent dat je de behoeften van je vriendin voorop stelt als het erom gaat haar aan een date te helpen. Het is jouw taak om je tongbrekende BFF te helpen het gesprek gaande te houden en over haar op te scheppen tegen het schatje waar ze een oogje op heeft.

29. Kook een chic diner

De eerste stap bij het koken van een chic diner voor je BFF is het kiezen van een menu. Ga je voor een elegant driegangendiner of kook je gewoon hun favoriete gerecht? Als je eenmaal een plan hebt gemaakt, is het tijd om naar de supermarkt te gaan en te gaan koken! Als je je een beetje zenuwachtig voelt, bedenk dan dat oefening baart kunst. Wees dus niet bang om in de keuken te experimenteren tot je het gewenste resultaat hebt.

30. Speel minigolf

Het kan heel moeilijk zijn om dat kleine balletje in een clowns bewegende mond te slaan, maar hoe slechter je erin bent, hoe leuker (of in ieder geval grappiger) het eigenlijk kan zijn!

31. Koop matching sieraden

Hoewel dit typisch iets is wat meisjes op de middelbare school doen, kan het ook als volwassenen charmant zijn om met elkaar te doen. Koop echte BFF armbanden, of ga gewoon voor matching sieraden.

32. Speel videospelletjes

online-gaming-game-console-trends

Of je nu allebei fervente gamers bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, het spelen van videogames kan een feest zijn. Er zijn zoveel verschillende genres en stijlen van spellen, dat het gemakkelijk is er een te vinden waar jullie allebei plezier aan beleven. En, als je echt competitief bent, kun je zelfs bijhouden wie de meeste spelletjes wint.

33. Speel een spelletje ‘doen durf of de waarheid’

Na al die tijd ken je je BFF zeker goed, maar wat dacht je ervan om ze beter te leren kennen met een spelletje Truth or Dare. Waarheidsvragen kunnen alles zijn wat je ooit over haar hebt willen weten, en uitdagingen kunnen dingen zijn als hardop songteksten zingen in de supermarkt of een onnozel dansje doen in een openbaar park.

34. Ga naar een helderziende

Het idee om naar een helderziende te gaan of tarotkaarten voor je te laten lezen heeft je vast wel eens in de verleiding gebracht! Als je merkt dat je nerveus of sceptisch bent over zo’n activiteit, kan het misschien leuker zijn om met je beste vriendin te gaan?

35. Houd een bordspelavond

Blijf ‘s avonds binnen, kruip gezellig in je pyjama en houd een spelavondmarathon met je beste vrienden. Er zijn verschillende spellen voor iedereen.

36. Organiseer een speurtocht

Maak een lijst met willekeurige voorwerpen die je bestie moet vinden in het huis, de buurt of zelfs de hele stad. Begin met het eerste voorwerp en een aanwijzing hoe het te vinden. Als dat gelukt is, geef je een aanwijzing voor het volgende voorwerp, enzovoort. Je kunt de voorwerpen willekeurig maken of er zijn eindeloos veel thema’s voor een speurtocht.

37. Houd een barbecue

Er is gewoon iets met buiten koken op een grill waardoor eten gewoon beter smaakt. Toch? Een van jullie neemt de taak op zich om de hamburgers om te draaien en de ander kan de kruiden klaarzetten. Bovendien is het een perfect excuus om wat andere vrienden en familie uit te nodigen.

38. Word lid van een boekenclub

beste-romantische-boeken-nederlandstalig

Als je op zoek bent naar een nieuwe hobby om samen op te pakken, is lid worden van een boekenclub misschien precies wat je nodig hebt? Een goed boek lezen is altijd ongelooflijk, maar je gedachten erover kunnen delen met iemand die het ook gelezen heeft maakt het nog veel beter.

39. Maak je kenmerkende BFF Cocktail (of Mocktail)

Dit is nog zo’n bucketlist-idee voor beste vrienden waarvoor je veel onderzoek moet doen! Word je eigen mixoloog door de perfecte cocktail te brouwen. Het beste aan dit bucket list doel is dat je veel zult moeten proeven voordat je je eigen perfecte harmonie van smaken bedenkt. Oefening baart kunst!

40. Zing een karaoke-duet

Bij karaoke maakt het niet uit hoe goed je stem is, het gaat erom dat je plezier hebt! Verzamel dus de moed om het podium op te gaan en samen een duet te zingen.

41. Maak foto’s in een fotohokje

Foto’s maken in een fotohokje is iets dat al eeuwen bestaat en niet snel uit de mode zal raken! Niet alleen kun je supergek doen in een kleine ruimte, je krijgt ook een kleine tastbare herinnering om te bewaren in je portemonnee of aan je muur.

42. Maak een fotoalbum

Je zult niet geloven hoe snel de tijd vliegt. Voor je het weet ben je weg van de universiteit of getrouwd met kinderen en woon je in verschillende steden, en begin je nieuwe herinneringen te maken. Het maken van een plakboek is een geweldige manier om terug te kunnen kijken en herinneringen op te halen aan alle avonturen en goede tijden die jullie samen hebben beleefd.

43. Houd een pyjamadag

Het is een luxe om de hele dag in je pyjama te kunnen doorbrengen en je hebt hier al genoeg leuke ideeën op een rijtje gezet om je pyjamadag compleet te maken! Trek je meest comfy paar aan en kies voor een home spa night, film kijken, spelletjes spelen of gewoon lekker veel eten.

44. Ga op een picknick

koppel-picknicken

Een super chille en heerlijke activiteit om samen met je beste vriend(in) te doen is om te gaan picknicken, in een park, bij de rotsen of op het strand – of waar je fantasie je ook maar brengt! Vergeet niet je favoriete snacks en wat eenvoudige spelletjes mee te nemen. En vergeet niet een muziekplaylist voor die dag mee te nemen, die je vanaf je telefoon kunt afspelen.

45. Maak visieborden van al je dromen en doelen

Pak oude tijdschriften, een schaar en wat lijm om een collage te maken van alle dingen die je in de toekomst wilt doen. Het kan met van alles te maken hebben, van vakanties die je wilt maken tot gerechten die je wilt koken of nieuwe activiteiten die je wilt proberen.

46. Maak een epische reis

Dit kan wat planning vergen om de perfecte route uit te werken, of gewoon je koffers pakken, vrij nemen van je werk en de weg op gaan met het kiezen van je bestemmingen op de vlieg. Hoe dan ook, je BFF road trip wordt episch. Het hoeft niet eens een lange reis te zijn, het kan ook gewoon een dag of twee zijn, maar zorg wel voor voldoende vermaak onderweg.

47. Loop een 5km wedstrijd

Nog zo’n opwindende activiteit die jij en je BFF zich voor altijd zullen herinneren! Je kunt een gewone lopen die is opgezet voor een goed doel, of je kunt een eigenzinnigere proberen zoals color run, waarbij je helemaal doordrenkt in verschillende kleuren uitkomt en niet per se de hele weg hoeft te rennen.

48. Eet een hele bak ijs

Beste vrienden zijn geweldig voor veel dingen: afreageren over je dag, samen op avontuur gaan, en natuurlijk een hele bak ijs eten. Of je nu een chocolade mint chip fan bent of een cookies & cream liefhebber, eet alles op!

49. Crash een feestje

Over het algemeen ga je tijd doorbrengen met je beste vriendin en ga je samen naar soortgelijke evenementen. Maar, soms is er misschien één feest waarvoor je geen uitnodiging hebt gekregen, maar waar je echt naartoe wilt. Je kunt overwegen om dat te crashen, het bij te wonen zonder de uitnodiging. Dat kan best spannend en leuk zijn omdat je dan met een nieuw stel vreemden kunt optrekken.

50. Vlieg eerste klas

uitzicht-vliegtuig-vlucht-overleven

Eerste klas vliegen met je beste vriendin is een unieke manier om de ervaring in stijl te beginnen, vooral als het een lange vlucht is. Enkele voordelen zijn minder stress en gedoe bij het inchecken en instappen, comfortabele stoelen/bedden, gratis drankjes en eten, zelfs voorzieningen als Wi-Fi en TV. Hoewel het zeker niet goedkoop is, zullen de luxe en het comfort dat het biedt ervoor zorgen dat je goed uitgerust bent en uitkijkt naar de reis die voor je ligt als je eenmaal op je bestemming bent aangekomen!

51. Houd een Disney Filmmarathon

Maak wat popcorn, pak wat dekens, en maak je klaar voor grote Disney nostalgie. Van klassiekers als “Sneeuwwitje en de zeven dwergen” tot nieuwere favorieten als “Frozen,” je zult zeker een favoriet vinden.

52. Verzin een dansroutine

Dansen is een geweldige manier om los te gaan en ook nog wat beweging te krijgen. En wat is er leuker dan met z’n tweeën een eigen dansroutine te verzinnen? Zoek het beste liedje dat erbij past en maak er een coole routine van, nodig dan wat vrienden uit en laat zien wat je in huis hebt!

53. Ga gokken in een casino

Beproef je geluk aan de roulettetafel of op een paar gokkasten in een casino. Wie weet heb je geluk en win je veel geld! Vergeet niet om een budget vast te stellen voordat je gaat zitten, want als je plezier hebt kun je soms snel uit het oog verliezen hoeveel je spendeerd.

54. Neem vrienden in de maling

Nog iets leuks om met je BFF te doen is het plegen van graptelefoontjes naar enkele van je andere vrienden. Je kunt je eigen verhaal bedenken (zoals doen alsof je een telemarketeer bent) of een van de vele leuke websites voor grappen gebruiken. Zorg er alleen voor dat het allemaal leuk blijft en geen schade veroorzaakt.

55. Ga bowlen

Laten we eerlijk zijn, bowlen is op bijna elke leeftijd leuk om te doen, zelfs als je alleen maar gootballen krijgt! Dit kan ook het perfecte ding zijn om te doen op een dubbele date, je zou zelfs een beetje competitief kunnen worden door je op te splitsen in teams en een compleet toernooi te houden.

56. Probeer iets nieuws – Zie je angst onder ogen

gerecht-oostenrijkse-wintersport

Heeft een van jullie of allebei een avontuur in gedachten dat je graag zou willen doen, maar waar je bang voor bent? Laat je beste vriendin – of die BFF – je aanmoedigen en samen met jou je angsten onder ogen zien en ga samen op dat avontuur of doe die avontuurlijke activiteit!

Het leven is te kort om jezelf tegen te houden van het ervaren van nieuwe dingen, alleen vanwege angst of bezorgdheid. Een van de beste manieren om over je angst heen te komen is om een speciaal iemand aan je zijde te hebben om je aan te moedigen en te steunen terwijl je het hoofd biedt. Dus, beklim die bergtop, ga in die achtbaan of zwem in de oceaan.

57. Houd een kunst & knutsel dag

Ruim de keukentafel op en breng de dag knutselend door. Kunstnijverheid kan variëren van eenvoudige schelpenarmbandjes tot ingewikkelde dromenvangers tot heerlijk ruikende zeep. Maak een plan om je creaties te gebruiken, of je ze nu gebruikt, draagt of thuis tentoonstelt.

58. Zie je favoriete muzikant in een concert

Er gaat niets boven het optreden van je favoriete artiest, waarbij je de muziek door je heen voelt gaan terwijl je meezingt met je favoriete nummers. En het is nog beter om het te delen met iemand die ook van dezelfde muzikant houdt!

59. Verblijf in een hut in het bos

Of je nu allebei het avontuurlijke type bent of gewoon op zoek naar een gezellig en rustig uitje, een verblijf in een hut midden in de natuur is de perfecte plek. Van op rivieravontuur gaan tot ontspannen bij het vuur en genieten van het schilderachtige uitzicht, je zult nooit zonder dingen komen te zitten om te doen met je beste vriendin!

60. Slaap samen onder de sterren

Je kunt gaan kamperen of gewoon een slaapzak in de achtertuin opzetten om dit beste vriendinnen bucketlist doel af te vinken. Het is een kans om een sterkere vriendschap op te bouwen zonder afleiding en zonder onderbroken gesprekken – alleen jullie twee en de nachtelijke hemel.

61. Reizen in het buitenland

Parijs, Barcelona of Rome – wat staat er op je reis-bucketlist? Nieuwe plaatsen zien en verschillende culturen ervaren is iets wat iedereen minstens één keer in zijn leven zou moeten doen, en er is niemand beter om dat mee te doen dan je beste vriend of vriendin. Reizen naar het buitenland is de perfecte gelegenheid om op een geheel nieuwe manier een band met je bestie op te bouwen. Je kunt nieuwe ervaringen delen, nieuwe dingen over elkaar ontdekken en herinneringen maken die een leven lang meegaan.

62. Probeer een extreme sport

wakeboarden-water-sport

Heb je ooit een extreme sport willen proberen, maar was je te bang? Nou, als je je beste vriendin bij je hebt, helpt dat om de zenuwen te verlichten. Ga dus bungeejumpen, paragliden of parachutespringen en krijg de adrenalinekick van je leven.

63. Drink de hele dag rosé

Kom samen met je BFF op een vrije dag (vooral als de dag erna ook vrij is!), trek een fles heerlijke rosé open, en geniet van een chille dag met meidenpraat en misschien wat films. Er is nooit een moment waarop dit niet precies is wat je nodig hebt!

64. Neem BFF Selfies

Een leuke manier om je vriendschap te vereeuwigen is door samen selfies te nemen! Je kunt onderweg gemakkelijk leuke kiekjes maken. Of je kunt een hele fotoshoot opzetten met een thema en vooraf bedachte outfits; of je gaat voor een super maffe look of je eigen mode-fotoshoot! Heb je eenmaal een lading BFF selfies om uit te kiezen, print er dan een paar uit en vorm een mooie collage aan de muur van je slaapkamer.

65. Neem een dagje spa

Soms wordt het leven stressvol en is er niets beter dan een hele dag nemen om te ontspannen met je BFF. Besluit dat jullie twee wat verwennerij nodig hebben en ga die spadag boeken, bij een plaatselijke spa of maak er een overnachting van in het weekend naar een geweldige spa in een andere regio.

66. Leer samen een nieuwe vaardigheid

Heb je ooit een nieuwe vaardigheid willen leren, maar had je het gevoel dat je niet de tijd of motivatie had om het alleen te doen? Het kan van alles zijn, van bakken tot leren rotsklimmen. En wie weet ontdek je zelfs een verborgen talent!

67. Draag matching outfits

Je hoeft geen tweeling te zijn om schattige Instagramfoto’s te maken van jullie twee in matching outfits.

68. Leer samen een nieuwe taal

Apps als Duolingo hebben het gemakkelijker dan ooit gemaakt om je reis naar het leren van een nieuwe taal te beginnen. Maar, iemand hebben om mee te studeren maakt het nog veel gemakkelijker (en leuker!). Elke taal is goed genoeg, je kunt er een kiezen die deel uitmaakt van je erfgoed of een van een land dat je van plan bent samen te bezoeken.

69. Lees hetzelfde boek op hetzelfde moment

Heb je ooit een boek gelezen en wilde je het met iemand kunnen bespreken? Als je het samen leest heb je iemand om elke dag mee te praten!

70. Beleef samen een Wellness Retraite

Of je nu je lichaam wilt ontgiften, je geest wilt ontstressen, of allebei, een wellness retraite kan de perfecte oplossing zijn. Van yoga en meditatielessen tot workshops gezonde voeding, jij en je bestie zullen genoeg manieren vinden om te ontspannen en te verjongen. Bovendien krijgen jullie de kans om een prachtige omgeving te verkennen en een unieke band met elkaar op te bouwen.

71. Neem samen een dansles

Maak je Jazz handen klaar of stof de oude tapschoenen af en neem een les om iets nieuws te leren of een oude vaardigheid op te frissen. Zelfs als je jezelf voor schut zet, heb je iemand om mee te lachen.

72. Maak en begraaf een tijdscapsule

Een van de beste dingen aan het hebben van een beste vriendin is alle geweldige herinneringen die je samen maakt. Van je eerste logeerpartij tot je eerste roadtrip, dit zijn de momenten waar je levenslang op terugkijkt en koestert. Het is echter niet altijd gemakkelijk om bij te houden wat je allemaal samen hebt gedaan. Daarom is het begraven van een tijdcapsule zo’n leuke manier om jullie vriendschap te herdenken.

Pak gewoon een soort capsule of potje en vul het met voorwerpen die enkele van jullie favoriete herinneringen vertegenwoordigen. Je kunt er dingen in doen als kaartjes, foto’s, ansichtkaarten en andere aandenkens. Als je je tijdcapsule gevuld hebt, begraaf hem dan op een plek die voor jullie beiden bijzonder is. Spreek dan een datum af waarop jullie hem opgraven en herinneringen ophalen aan alle geweldige avonturen die jullie hebben gedeeld.

73. Lach tot je huilt

Er is altijd gezegd dat lachen het beste medicijn is, en daar zit veel waarheid in. Natuurlijk is het soms niet altijd gemakkelijk om dingen te vinden om over te lachen. Daarom is het zo belangrijk om je te omringen met goede vrienden die je om de haverklap kunnen laten grinniken.

74. Begin samen een Youtube-kanaal

Zijn jullie twee pseudo-komieken of hebben jullie allebei een speciale vaardigheid die je anderen zou kunnen leren? Begin dan te brainstormen over wat ideeën voor jullie eigen YouTube-kanaal. Wie weet slaat jullie kanaal aan en worden jullie internetberoemdheden!

75. Begin samen een Instagram account

Door samen een Instagram-account te beginnen, kun je je volgers een kijkje achter de schermen geven in hoe leuk jullie vriendschap eigenlijk is. Bovendien is het een geweldige manier om alle geweldige dingen die jullie samen doen te documenteren.

76. Film een “lipsync” muziekvideo

Kies een liedje dat jullie allebei kunnen zingen of een dat jullie op zijn minst kunnen lipsynchroniseren. Verkleed je in kostuums, gebruik rekwisieten, en choreografeer een leuke (of grappige) muziekvideo.

77. Begin samen een bedrijf

Heb je ooit je eigen bedrijf willen beginnen, maar wist je niet waar je moest beginnen? Een partner hebben kan alle stappen een stuk gemakkelijker maken. Je zou een online winkel kunnen openen die de schattige sieraden verkoopt die jullie allebei graag met de hand maken, of je beroemde jam maken om te verkopen op de boerenmarkten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

78. Ga zeilen

Er gaat niets boven op het open water zijn, de zon op je gezicht voelen en de wind in je haar. En er is geen betere manier om een band met je bestie op te bouwen dan door samen een nieuw avontuur aan te gaan, zoals zeilen.

79. Maak een geheime handdruk

Een vuistslag, twee keer schudden en een knikje – maak je eigen geheime handdruk die alleen jullie tweeën kennen.

80. Luid samen het nieuwe jaar in

tips-veilige-leuke-oudejaarsavond

Er zijn tal van manieren om het nieuwe jaar in te luiden, van blitse gala’s en black-tie balls tot rauwe feestjes en rooftop bars. Of breng de avond gewoon door met het maken van je nieuwjaarsvoornemens. Wat je budget of smaak ook is, je vindt zeker iets dat goed is voor jullie beiden.

81. Probeer elke maand een nieuw restaurant uit

Begin je culinaire reis door elke maand een nieuw restaurant te proberen. Het is een geweldige manier om verborgen juweeltjes te vinden, verschillende keukens te verkennen en uit je comfortzone te komen. En, het is een leuke manier om tijd door te brengen met je beste vriendin!

82. Leer Charcuterie plankjes maken

Fingerfood serveren op houten plankjes is nu helemaal in, en het leuke is dat je ze kunt aanpassen aan elke smaak. Hou je van kaas en crackers? Vul je plank dan met een assortiment kazen, crackers en fruit. Liever iets zoets? Vul je plank dan met koekjes, cakepops en marshmallows. Wat je voorkeur ook is, er is een bord voor elke gelegenheid.

83. Samen oud worden

Je hebt samen de wereld rondgereisd, bent getrouwd, hebt kinderen gekregen en zoveel herinneringen gecreëerd. Als je het geluk hebt om een beste vriendin in je leven te hebben, koester die dan, en laat haar nooit los. Want samen oud worden is een van de grootste geschenken die het leven te bieden heeft.

84. Maak samen een quilt

Quilten is de perfecte activiteit voor beste vrienden omdat het zowel kletsen als productief zijn tegelijkertijd combineert. Je kunt bijpraten over alle laatste roddels terwijl je werkt aan iets dat nog jaren meegaat. Plus, als je klaar bent, heb je een prachtig kunstwerk om thuis op te hangen – een constante herinnering aan jullie vriendschap.

85. Doneer bloed

Je kunt een held zijn voor iemand zonder er persoonlijk bij te zijn. Een van de dingen die je kunt doen is door wat van je bloed te doneren. Enkele van de voordelen van het doneren van bloed zijn minder stress en een beter algeheel welzijn. Het kan je enig inzicht geven in je algehele gezondheid.

Als je van plan bent regelmatig bloed te doneren, moet je jezelf fit en gezond houden. Dit kan ook een geweldige manier zijn voor jou en je beste vriendin om een band op te bouwen.

86. Een tv-serie kijken

tv-kijken-afstandsbediening

Wat dacht je ervan om samen te komen met wat snacks, comfortabele jammies en gezichtsmaskers, en samen chill tijd door te brengen met het kijken naar een leuke tv-serie? Dit is een gemakkelijke manier om samen tijd door te brengen. Misschien is er een tv-serie die jullie allebei geweldig vonden en die jullie graag opnieuw willen bekijken, terwijl jullie commentaar geven op alle punten die jullie vergeten waren? Of misschien wil je samen een nieuwe uitproberen?

87. Vrijwilliger

Zoals het oude spreekwoord zegt: het is beter te geven dan te ontvangen. Er zijn genoeg doelen, van dierenasielen tot gaarkeukens, die onze serieuze hulp op prijs stellen. Kies samen met je beste vriendin een doel waarvoor je vrijwilligerswerk wilt doen, en ga het dan doen! Het zal niet alleen zinvol zijn, maar ook heel leuk. Je kunt van dit doel zelfs een maandelijks iets maken!

88. Verken samen een nieuwe stad

Een van de leukste dingen om te doen is samen een nieuwe stad verkennen. Proberen uit te zoeken waar je bent op de kaart, een miljard foto’s van jezelf maken voor iconische plekken, nieuwe funky restaurants uitproberen en meegesleept worden in avonturen… Wat is er niet leuk aan!

89. Ga winkelen

Samen met je beste vriendin gaan winkelen is in ieder geval sinds het ontstaan van de winkelcentra een populaire bindingsactiviteit! Je beste vriendin erbij hebben om je te steunen en aan te moedigen bij het kopen van nieuwe outfits voegt een extra vonk toe aan de toch al leuke activiteit die winkelen in het algemeen is.

Je beste vriendin kan je het beste vertellen wat je absoluut niet past en wat je helemaal mee naar huis moet nemen.

90. Wees huisgenoten

Huisgenoten worden met je BFF kan het beste (of slechtste) zijn wat je doet! Als jullie goed bij elkaar passen om samen te wonen, kun je de hele tijd met elkaar optrekken! Bovendien worden er nog veel meer geweldige en vervelende momenten gedeeld tussen jullie twee, waardoor jullie mogelijk een band voor het leven krijgen. Huisgenoten worden kan ook een geweldige test van je vriendschap zijn, hopelijk een die je inzichtelijk en waardevol vindt.

91. Spring volledig gekleed in een zwembad

Ik weet dat sommigen van jullie dit misschien niet helemaal te gek vinden. Maar toch, plezier is plezier. Bovendien kan een beetje gekheid geen kwaad. Of het nu een uitdaging is of gewoon je adrenaline die aanslaat, volledig gekleed in een zwembad springen met je beste maatje klinkt als iets dat de moeite waard is om toe te voegen aan je dingen om te doen. Je kunt dit ook gekker maken als je in een zwembad springt terwijl je formele kleding draagt! Vergeet alleen niet extra kleren mee te nemen en je bent good to go.

92. Neem een drankje in een trendy Rooftop Bar

populaire-vrouwen-drankjes-alcohol

Bars op het dak zijn aanlokkelijke plekken om te vertoeven omdat ze extra sfeer geven. De stadslichten van boven, het lichte geklets op de achtergrond, en bij zeldzame gelegenheden, sterren aan de hemel, drinken op een rooftop bar met je beste vriendin is een geweldige ervaring die je minstens één keer moet proberen.

93. Kijk naar zonsopgang/ondergang op een coole locatie

Er gaat niets boven wakker worden bij het krieken van de dag, een warme kop koffie pakken en kijken hoe de zon opkomt.

94. Schrijf je samen in voor een fitnessuitdaging

Als jij en je bestie sportief zijn of willen zijn, schrijf je dan in voor een fitnessuitdaging. Het kan iets simpels zijn als het lopen van een 5k of zo moeilijk als het doen van een triatlon. Hoe dan ook, het zal een leuke manier zijn om elkaar te motiveren om actief te blijven.

95. Ga paintballen

Hebben jij en je vriendin al eens paintballing geprobeerd? Een kans om de stress van het dagelijks leven te vergeten, door met je bestie te rennen, te ontwijken en je een weg te banen door een parcours terwijl de paintballs je om de oren vliegen.

96. Organiseer een Wijn & Kaas avond

Je eigen wijn- en kaasavond organiseren is een gegarandeerd gezellig avondje uit. Ga uit van wat je kent en haal een selectie flessen op waar je dol op bent, of bestel een doos die door een bedrijf wordt opgestuurd, gevuld met een selectie nieuwe wijnen en kazen om te ontdekken.

97. Escape room

Escape room’s zijn in opkomst en blijken een geweldige manier om tijd met vrienden door te brengen. Je moet jezelf uitdagen, anders denken en creatief zijn. Er is ook een grote verscheidenheid aan thema’s, van zombies en post-apocalyptische, tot gevangenisuitbraak en meer, zodat er gegarandeerd iets is dat past bij de interesses van jou en je vrienden.

98. Begin de dag in stijl met een brunch

We houden allemaal van een goede brunch. Wat is een betere manier om te proosten op het weekend dan een ochtend doorbrengen om bij te praten met je vrienden? Wie niets liever doet dan creatief zijn in de keuken, kan zelfs zijn eigen brunchfeest organiseren.

99. Ga naar de karaokebar

Of je nu een zangvogel bent of niet, samen je hart ophalen in een karaokebar is nooit een slecht idee. Van privé karaokekamers tot bizarre bars met levendig personeel, er is geen tekort aan gelegenheden waar je terecht kunt. Of, als je het goedkoop wilt doen, er zijn genoeg karaoketracks online te vinden en je kunt je eigen concert in je kamer houden.

100. Ga naar een komedieshow

Er wordt vaak gezegd dat lachen het beste medicijn is en dat geldt ook voor een avondje comedy met je bestie. Van hilarische theatervoorstellingen tot stand up comedy shows, er zijn allerlei manieren om je comedy fix te krijgen.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten