Dit zijn de Beste Online Internet Games van dit Moment

beste-online-internet-games-nu

De rage voor online gaming is in de wereld toegenomen met nieuwe spellen die op de markt komen. Als we kijken naar de recente trends, dan is er een aanzienlijk aantal online spellen beschikbaar op verschillende platforms.

Voor de gene die het gewend zijn om online internet games te spelen vanaf de computer en overrompeld raken door de talloze online games die er vandaag de dag beschikbaar zijn, is het moeilijk om een keuze te maken.

Daarom bespreken we in dit artikel de meest populaire en beste online internet games van dit moment.

Wat is een goede internetsnelheid voor gamen?

Tegenwoordig, nu zoveel mensen thuis werken, gebruiken veel van ons meer internet dan we gewend zijn. Dat geldt echter niet voor iedereen, en daar moet je rekening mee houden als je op zoek gaat naar een internet abonnement thuis.

Als je vanuit huis werkt, veel video’s in hoge resolutie streamt of regelmatig online spelletjes speelt, heb je waarschijnlijk meer internetsnelheid nodig dan iemand die terloops op sociale mediaplatforms gaat.

Verschillende activiteiten vereisen verschillende internetcapaciteiten, dus hier is een kleine grafiek om je een idee te geven:

Internetsnelheid aanbevelingen

ActiviteitVereiste gebruikAanbevolen snelheid
Email1Mbps1Mbps
Websurfen3-5Mbps5-10Mbps
Social media3-5Mbps10Mbps
Videobellen3-5Mbps10-20Mbps
HD streamen5-10Mbps10-20Mbps
Online gamen3–6Mbps25-35Mbps
4K streamen25Mbps35Mbps

De beste online internet games van dit moment

1. Fortnite

Fortnite Competitive

Fortnite, ontwikkeld door Epic Games, is een ander populair survival- en Battle Royale-spel dat door veel mensen over de hele wereld wordt gespeeld. Er zijn vier belangrijke spelstanden beschikbaar in Fortnite – Battle Royale, Party Royale, Creative en Save the World.

De Fortnite Battle Royale modus werkt op dezelfde manier als de andere battle royale spellen werken, waar spelers het tegen elkaar opnemen om te overleven tot het einde. Aan de battle royale modus kunnen 100 spelers deelnemen. Spelers kunnen solo spelen of als een groep van 4 spelers. Anders dan vechten, wapens, of de battle royale modus, kunnen spelers nog veel meer doen zoals het bouwen van muren, trappen en andere ondersteunende elementen.

2. Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike Global Offensive Has Disappeared from Steam Store

CS:GO is een multiplayer spel dat zowel online als offline gespeeld kan worden. Het is een first-person shooter videospel waarin twee teams tegen elkaar spelen en beide teams hebben verschillende missies te doen, terwijl de ‘Terroristen’ een locatie moeten beveiligen, een bom moeten plaatsen en een aantal gijzelaars moeten vasthouden.

De teams moeten ofwel de gijzelaar redden of stoppen met het planten van bommen. Aan het eind van elke ronde worden de spelers beloond voor hun beste prestatie.

3. Apex Legends

Apex Legends™ on Steam

Apex Legends is een gratis online Battle Royale Spel. Het thema van Apex Legends draait om een eiland waar 20 driepersoons squads of 30 tweepersoons squads op jacht gaan naar wapens en voorraden om zich te verzamelen in een poging andere spelers in het spel te verslaan.

Naarmate het spel vordert, wordt het eiland steeds kleiner, waardoor een do-or-die situatie ontstaat. Het team dat tot het laatst in leven blijft, wint de ronde. Het spel ondersteunt cross-platform spelen.

4. League of Legends (LOL)

League of legends Game PC - Systeemeisen League of legends

Een all-time favoriet voor gamers, League of Legends is een van de oudste spellen. Gamers spelen LOL graag vanwege de modescène, de animaties en de verschillende graphics. Elk level van dit spel heeft iets nieuws en anders.

In League of Legends werken spelers als een team en moeten ze enkele kerngebouwen vernietigen die beschermd worden door de teamstructuren van de vijand. Spelers besturen de personages als Championship die ze voor elke wedstrijd moeten kiezen. De wedstrijd duurt gemiddeld 20 tot 50 minuten.

5. Minecraft

De Kattuk.NL Minecraft server is online! UPDATE - kattuk.nl

Minecraft, ontwikkeld door Mojang, is een van de best verkopende videospellen over de hele wereld met een enorm actief gebruikersbestand. Minecraft is een 3D zandbakspel zonder doelstellingen en doelen om te bereiken. De gebruikers kunnen dus doen wat ze willen in het spel, waardoor de gebruikers in het spel volledige zeggenschap krijgen.

Het spel kan gespeeld worden vanuit een first-person perspectief (FPP) en een third-person perspectief (TPP). Het spel heeft vijf verschillende spelstanden, waaronder Survival, Creative, Hardcore, Adventure en Spectator.

6. Call of Duty Mobile

Announcement: Call of Duty®: Mobile Is Live and Free-to-play! Download Now!

Call of Duty Mobile is ook een battle royale spel en wordt beschouwd als een van de beste schietspellen ter wereld. Het thema van het spel draait om oorlogen. Enkele populaire titels van het spel zijn:

  • Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Call of Duty: Black Ops 4
  • Call of Duty: Black Ops 2
  • Call of Duty: Warzone
  • Call of Duty WW2

Dit spel kan overal ter wereld worden gespeeld met iedereen. Het is een spel voor meerdere spelers, wat betekent dat een groep mensen of vrienden het spel ook tegelijkertijd kunnen spelen.

7. PUBG

PUBG verdubbelt zijn spelersbasis met Free2Play-model, maar er is kritiek - Global Esport News

Er is een enorme fan aanhang van PUBG in de wereld. Het belangrijkste hoogtepunt van dit spel zijn de realistische graphics en de top-gameplay. De populairste eigenschap is de Battle Royale modus. In PUBG draait het spelthema om verschillende speltypen waarin spelers één voor één of in teamverband aan de beurt komen.

De Battle Royale modus bestaat uit honderd spelers die tegen elkaar strijden om uiteindelijk de kip te bemachtigen. Het is dus een last-man-standing wedstrijd waarbij de spelers in de battle royale de andere spelers moeten neerslaan om het spel te winnen.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten