De 7 Beste Neppe AirPods die Lijken op de Echte (in 2022)

beste-neppe-airpods

Wil je AirPods maar zit je vast aan een budget?

De beste namaak AirPods zijn ontworpen om het iconische gesteelde ontwerp van de Apple AirPods en AirPods Pro na te bootsen – zij het zonder Apple’s premium prijsstelling.

De meeste recente oordopjes neigen meer naar een afgeronde vorm, zoals de Beats Studio Buds en Sony WF-1000XM4, maar als je de langwerpige look verkiest, kunnen dit je voordeligste opties zijn.

De hieronder uitgelichte oordopjes zullen waarschijnlijk niet de allerbeste draadloze oordopjes verslaan in termen van algemene geluidskwaliteit, maar we weten dat elk ervan oprechte kwaliteiten te bieden heeft voor de prijs.

Lees verder om uit te vinden welke van de 7 namaak AirPods modellen het overwegen waard zijn.

1. QCY T5S (+/- 20 euro)

QCY T5S Earphones: full specifications, photo | XIAOMI-MI.com

Op dit moment springt QCY T5S eruit als de beste namaak AirPods. Deze oordopjes zijn waterbestendig, produceren geluid van hoge kwaliteit, en zijn heel betaalbaar. Ze worden ook geleverd met een low-latency Gaming Mode en aanpasbare functies die je via een begeleidende app kunt openen. Je kunt de T5S kopen in zwart of wit.

Een upgrade van de T5, de QCY T5S brengt nieuwe functies, verrassend goed geluid, en sterkere aansluitmogelijkheden in de vouw. Er is een begeleidende app beschikbaar die enige aanpassing mogelijk maakt, van de knopfuncties tot geluidsaanpassing via de equalizer.

Je krijgt kraakhelder geluid van hoge kwaliteit voor de prijs, toegegeven dat de basniveaus niet zullen evenaren wat de AirPods produceren. De Gaming Mode keert terug en helpt bij het verminderen van audio vertraging bij het spelen van videospelletjes. De aanwezigheid van Bluetooth 5.1 is ook enorm om een snelle en stabiele verbinding met compatibele toestellen te behouden.

De batterijduur overtreft de AirPods met een uur en de oplaadhouder houdt 11 uur meer dan zijn rivaal, hoewel je er rekening mee moet houden dat hoog volume en de Gaming Mode de speeltijd met 30 minuten tot een uur doen afnemen. De aanraakbediening is ook iets te gevoelig.

2. EarFun Air (+/- 60 euro)

EarFun Air wireless earbuds: $60 AirPods killer? | TechSpot

De EarFun Air staat op de tweede plaats in onze lijst van beste namaak AirPods. Deze oordopjes overtreffen de AirPods op batterij- en geluidsgebied, terwijl ze IPX7 waterdichte bescherming bieden, iets wat niet zo gebruikelijk is op de duurste oordopjes. Dit model isoleert ook omgevingsgeluid heel goed.

Een gestroomlijnd volledig zwart ontwerp en krachtige specificaties voor een budgetvriendelijke prijs, EarFun heeft duidelijk lering getrokken uit andere 100 euro concurrenten zoals Anker. De Air is een solide toestel dat aan de audiokant goed in elkaar zit, hoge vocalen een prominente plaats geeft op opnamen en tegelijk een rijke basdiepte produceert om het geluid in balans te brengen. We schrijven de resonerende output van de Air toe aan de pasvorm van de oordopjes, want de dopjes sluiten goed af rond het oor zodat de muziek niet weglekt en ruis niet binnensijpelt. Je haalt er ook veel meer speeltijd uit dan met de gewone AirPods of AirPods Pro; we stellen het op prijs dat de oordopjes meteen uit de doos volledig opgeladen zijn.

Het doosje is compatibel met draadloos opladen, maar het is ook groter en zwaarder dan de meeste andere modellen. Het grootste probleem van de Air is echter de aanraakbediening, die het grootste deel van de tijd niet werkt.

3. RHA True Connect (+/- 40 euro)

The new TrueConnect buds from RHA feature Bluetooth 5 and fast-charging capabilities

In het gesprek over over het hoofd geziene makers van draadloze oordopjes is RHA een naam die vaak ter sprake komt. Het in Glasgow, Schotland gevestigde bedrijf blijft degelijke producten uitbrengen, met name de True Connect. Je krijgt een leuk, dynamisch geluidsbeeld met benadrukte lage tonen, samen met een behoorlijke speeltijd (5 uur op een volle lading) en een fraai oplaadetui dat lijkt op een ouderwetse Mophie draagbare oplader. Het hoogwaardige ontwerp is bekleed met een zacht aanvoelend rubberachtig materiaal en is IPX5 zweet- en spatwaterbestendig. Bluetooth 5.0 is ook aan boord voor een stabiel draadloos bereik: tot 30 meter.

Omdat het een ouder model is, wordt de TrueConnect niet geleverd met een begeleidende app of extra functies. Bovendien kan het gebruik van de multifunctionele toets ongemak veroorzaken. Ondanks deze gebreken maken alleen al de geluidsprestaties de TrueConnect het bezit waard, zeker voor dit bedrag.

4. Anker Soundcore Life P3 (79 euro)

Anker Soundcore Life P3: de nieuwe TWS met hybride ANC debuteert al met korting - GizChina.it

Met een prijs van 79 euro is de Anker Soundcore Life P3 een opmerkelijk betaalbare ruisonderdrukkende optie met een geluidskwaliteit die een warm en bevredigend geluidssignatuur heeft. Ook de levensduur van de batterij is bestand tegen de extra belasting van de ruisonderdrukking.

Er moeten toch wel wat hoeken worden afgesneden om premium functies op zo’n goedkope set oordopjes te krijgen? Misschien een beetje: de aanraaksensoren en de gesprekskwaliteit zouden beide beter kunnen. Maar wat ANC oordopjes betreft zijn er maar weinig zo betaalbaar als de Soundcore Life P3, en nog minder kunnen zo goed presteren. En ja, hij is verkrijgbaar in het wit.

Lees ook: Top 16 Duurste Tech Gadgets Ter wereld 

5. Skullcandy Dime (+/- 35 euro)

$25 Skullcandy Dime: Shockingly Cheap True Wireless Earbuds - SamacharCentral

De breekbaarheid van AirPods schrikt budgetkopers af. Skullcandy creëerde deze draadloze oordopjes voor maar liefst 35 euro om je een betere bescherming en geluid te bieden tegen een waanzinnig lagere prijs.

Skullcandy Dime True Wireless in-ear - Blauw | bol.com

De geluidskwaliteit is hoog, en het ontwerp van de oplaadetui – dat ruimte bespaart door gaten in het deksel uit te snijden die de oordopjes zelf kunnen vullen – is kenmerkend, slim, en erg stevig. De firma biedt je zelfs de mogelijkheid een verloren of gebroken onderdeel voor de oordopjes of het doosje te kopen, wat je weer geld bespaard, in plaats van een compleet nieuw paar te moeten kopen.

Iets anders dat zeer gewaardeerd wordt is het aantal unieke kleurmogelijkheden: Chill Grey, Dark Blue/Green, Golden Age Red, Golden Age Orange, Light Grey/Blue, en True Black.

De gebruiksduur van de batterij is kort, met slechts 3,5 uur per oplaadbeurt, en met slechts 12 uur beschikbaar uit de oplaadetui zul je beide relatief vaak moeten bijvullen. Maar voor korte activiteiten, zoals luisteren tijdens woon-werkverkeer of tijdens het klussen, is de Dime comfortabel een van de beste goedkope hoofdtelefoon koopjes op de markt op dit moment.

6. Anker Soundcore Liberty Air (65 euro)

Liberty Air | Soundcore

We hebben de Liberty Air True altijd beschouwd als de eerste legitieme AirPods kloon toen hij in 2019 uitkwam, en om een paar goede redenen. Eén, de geluidskwaliteit overtreft de prestaties van de meeste modellen in zijn prijsklasse, en ook van de huidige-gen AirPods, en produceert heldere, bas-doorlatende audio om van hedendaagse muziekgenres te genieten. Twee, de toevoeging van oortips is een enorme bonus, die een aangename en gestabiliseerde pasvorm opleveren. Drie, de 5 uur speeltijd die je krijgt komt aardig in de buurt van wat Apple’s oordopjes bieden en is langer dan de AirPods Pro.

Als Anker erin geslaagd was de aanraakbediening betrouwbaarder te maken en het ontwerp minder een kras-op-smeer magneet, dan had de Liberty Air een grotere bedreiging kunnen zijn voor het echte werk. Zoals het er nu voor staat, is het nog steeds een waardig lid van de beste nep AirPods club, en goedkoper dan de nieuwere Liberty Air 2.

7. Urbanista Stockholm (50 euro)

Urbanista Stockholm True Wireless Earbuds Review Online Shop, UP TO 61% OFF | www.encuentroguionistas.com

Dit paar oordopjes mag dan hetzelfde silhouet hebben als de AirPods, maar de Stockholm is een meer modieuze optie, dankzij een matte afwerking die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Bluetooth 5.0 houdt goed stand, dus je kunt muziek streamen en gesprekken aannemen op enkele meters afstand van je audiobron zonder enige uitval te ervaren.

De buds maken ook meteen verbinding met toestellen wanneer ze uit het oplaadetui genomen worden. Het geluid is helder, maar verwacht niet veel lage of hoge tonen bij het luisteren naar muziek; je zult je bij vocaal gestuurde opnamen willen houden om van de audioprestaties te genieten. We raden de oordopjes meer aan voor podcasts en video’s.

Waar de Stockholm punten verliest is in de levensduur van de batterij, die met 3,5 uur op een enkele lading onder de maat is. Dat is ver te zoeken bij de nieuwste over-ear draadloze hoofdtelefoons van de firma, de Urbanista Miami.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten