Wat zijn de Beste Auto’s om te Huren?

beste-autos-om-te-huren

Als je een auto wilt huren voor je vakantie of omdat je een vierwieler nodig hebt in eigen land zul je het in beide gevallen lastig krijgen om een keuze te maken. Er zijn namelijk ontzettend veel verhuurbedrijven van auto’s tegenwoordig. Je moet daarom alle verhuurders met elkaar vergelijken zodat je uiteindelijk kunt beslissen welk bedrijf het beste voor de dag komt. Je denkt misschien dat het nu wat eenvoudiger wordt om een auto te huren. Dat valt echter tegen, vooral doordat de verhuurder waarschijnlijk ontzettend veel voertuigen te huur aanbiedt. Gelukkig helpt dit artikel je, hieronder leggen we namelijk uit welke auto’s je het beste kunt huren!

Kia EV6

Kia-EV6-auto

De Kia EV6 werd eerder al verkozen tot de Elektrische Auto van het Jaar, maar inmiddels heeft het ook de prijs voor de Auto van het Jaar 2022 in de wacht gesleept. Het is dan ook niet meer dan logisch dat dit een ontzettend goed model is om te huren! De EV6 is een high-performance crossover die 100 procent elektrisch is en op een volle lading maar liefst maximaal 528 kilometer kan rijden. Deze elektrische auto huren raden we ook aan omdat dit model van EV6 komt met ultra-snelladen. In optimale omstandigheden laadt dit voertuig daardoor van 10 tot 80 procent op in maar 18(!) minuten.

Hyundai IONIQ 5

Alhoewel de Kia EV6 zonder twijfel de beste auto van dit jaar is, mag de Hyundai IONIQ 5 er ook zeker zijn. Dit model is net als de EV6 volledig elektrisch en toevallig ook weer een crossover. Het is een middelgrote auto die vol met geavanceerde technologieën zit. Daarnaast komt deze vierwieler van Hyundai met de 800V-batterijtechnologie, hierdoor kan de IONIQ 5 zeer snel opladen. Het rijbereik van deze huurauto mag er ook zeker zijn, na maximaal 507 kilometer hoef je deze wagen namelijk pas weer op te laden.

Peugeot 308

Gaat je voorkeur bij een auto huren Den Haag uit naar een vierwieler die rijdt op benzine? We raden dan de Peugeot 308 aan! Dit model van de Franse fabrikant is zwaar vernieuwd en biedt tegenwoordig geweldige prestaties. Deze huurauto heeft strakke lijnen en ziet er daardoor stijlvol uit, terwijl de 308 ook nog eens dynamisch rijdt. Hierbij kun je bovendien gebruik maken van hoogwaardige en innovatieve technologieën. Het handige instrumentenpaneel is hier een goed voorbeeld van, hierop kun je alle belangrijke informatie over je huurauto van Peugeot vinden.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten