Wat zijn de Beste Automerken ter Wereld?

beste-automerken-ter-wereld

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Het is dan belangrijk om niet alleen naar de modellen te kijken, maar ook naar de merken. Mogelijk ben je fan van een bepaalde autofabrikant en wil je alleen van deze producent auto’s kopen of leasen. De meeste mensen hebben echter eigenlijk geen voorkeur en vergelijken daarom alle automerken. Eenvoudig is zo’n vergelijking niet nu er zoveel fabrikanten van auto’s zijn. Kijk daarom alleen naar de modellen van de onderstaande automerken!

Volkswagen

Volkswagen

Duitsland wordt al jarenlang gezien als een van de beste landen als het gaat om automerken. Dit komt bijvoorbeeld doordat Volkswagen het hoofdkantoor in Wolfsburg heeft zitten. Dit merk produceert fantastische auto’s. Hun nieuwe modellen zijn regelrecht geweldig om in te rijden, maar dit geldt ook zeker voor de occasions van VW. Zo’n gebruikte occasion leasen raden we daarom absoluut aan. Over het algemeen zul je dan vooral kiezen voor de VW Golf, wat zonder twijfel het beste en populairste model van Volkswagen is op dit moment. Je ziet niet voor niets al jaren veel Golfjes rijden op de Nederlandse snelwegen!

BMW

We blijven nog even in Duitsland, want ook BMW heeft een plekje verdiend in deze lijst. BMW is de afkorting van Bayerische Motoren Werke en heeft zijn hoofdkantoor in München zitten. Dit merk bestaat al sinds 1916 en heeft door de jaren heen veel auto’s op de markt gebracht. Tegenwoordig is de BMW X1 bijvoorbeeld erg populair. Er zijn echter nog meer modellen die je kunt kopen of leasen als je op zoek bent naar een BMW. De X7 mag er bijvoorbeeld ook zijn, al kun je deze auto mogelijk nog niet als occasion leasen via www.privateleaseused.nl. Hiervoor zul je helaas nog even moeten wachten!

Hyundai

Laten we dan toch even Duitsland verlaten om de laatste automerk te benoemen: Hyundai. Dit merk is afkomstig uit Zuid-Korea en werd pas in 1967 opgericht. Hoewel Hyundai dus nog een relatief jonge fabrikant is, is het inmiddels wel zeer populair geworden. Over de hele wereld rijden mensen in modellen van dit merk, dus ook in Nederland. De Hyundai TUCSON is vandaag de dag bijvoorbeeld razend populair. Dit is zelfs de bestverkochte SUV van heel Europa! De TUCSON wordt geleverd in drie hybride-aandrijflijnen, bepaal zelf welke optie je het meest geschikt vindt. Eventueel kun je ook nog een Hyundai TUCSON op benzine aanschaffen of leasen!

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten