Deze Apparatuur mag niet in Jouw Restaurant Ontbreken

apparatuur-in-jouw-restaurant

Een goed uitgeruste keuken is essentieel voor elk restaurant om kwalitatieve gerechten te kunnen bereiden en een uitstekende service te bieden aan hun gasten. Maar welke keukenapparatuur van HorecaGrootkeukenShop is nu echt onmisbaar in een restaurant? Er zijn tal van apparaten beschikbaar op de markt: van de meest geavanceerde tot de meer eenvoudige. In dit artikel zullen we een aantal soorten keukenapparatuur bespreken. Lees snel verder!

1. Oven

Een (traditionele) oven is het hart van elke professionele keuken. Ze zijn er vooral om te bakken en bijvoorbeeld om heerlijke pizza’s te bereiden. Je kunt de temperatuur in deze ovens zelf regelen. Dit is vooral handig als je een specifieke temperatuur nodig hebt voor het gerecht dat bereid moet worden.

Overigens worden commerciële ovens niet alleen gebruikt om pizza’s te bakken. Dat spreekt natuurlijk voor zich. Je kunt ook andere producten bereiden, zoals cakejes en taarten! Een oven is erg praktisch, omdat ze veel mogelijkheden bieden en gemakkelijk te bedienen zijn door het personeel.

2. Of toch kiezen voor een convectieoven?

keuken-restaurant-apparatuur-koken

Tegenwoordig zien we ook steeds vaker convectieovens in de horeca vanwege de vele voordelen die ze bieden. Waar je dan aan moet denken? Een snellere kooktijd, minder energieverbruik en een verbeterde kwaliteit van voedsel. Hoe dit komt? In convectieovens wordt de lucht gelijkmatig verdeelt. Dit resulteert in een betere kwaliteit van het voedsel, met als gevolg een knapperige en goudbruine textuur en een sappiger resultaat.

3. Voedsel moet gekoeld worden

Zorg ervoor dat voedsel vers blijft door een koelkast speciaal voor de horeca aan te schaffen. Een koelkast biedt een efficiënte manier om voedsel te bewaren en te organiseren. Met verschillende compartimenten en planken kunnen verschillende soorten voedsel gescheiden worden gehouden en gemakkelijk worden gevonden.

4. Fornuis

Ook een fornuis is een must in elke horecatent. Het fornuis moet niet alleen stevig zijn, maar ook gemakkelijk te reinigen en snel te bedienen. Het is belangrijk om te investeren in kwaliteit. Een fornuis van hoge kwaliteit gaat lang mee en vereist weinig onderhoud. Dit bespaart geld op de lange termijn en zorgt voor een betrouwbare werking van het apparaat. Bovendien zorgt een goed fornuis voor een gelijkmatige warmteverdeling met controle over de warmte. Ook dit draagt natuurlijk bij aan de kwaliteit en de presentatie van de gerechten.

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten