Alles Over Aimée Kiene (Leeftijd, Vierling, Broers, Partner)

aimee-kiene-wiki

Aimée Kiene 45 is bij velen bekend als de vriendin van Victor Reinier. Maar deze veelzijdige vrouw is veel meer dan dat. Bij De Volkskrant heeft ze het tot chef Volkskrant Magazine geschopt en ze heeft zelfs aspiraties om hoofdredacteur te worden.

Vorig jaar deed Aimée Kiene mee aan De slimste mens. Dankzij haar spontaniteit en intelligentie viel ze direct op. Lees hier alles over Aimée Kiene, haar relatie met Victor Reinier en haar optreden in De slimste mens.

  • Volledige naam: Aimée Kiene
  • Leeftijd van Aimée Kiene: 45 jaar
  • Partner van Aimée Kiene: Victor Reinier (61)
  • Kinderen: Een dochter, Robin (10)
  • Beroep: Chef Volkskrant Magazine

Wie is Aimée Kiene?

aimee-kiene-selfie

Aimée Kiene Kiene kwam al op jonge leeftijd in het nieuws. Om exact te zijn direct na haar geboorte. Aimée Kiene en haar drie broers zijn namelijk een vierling en dat is iets wat je in Nederland niet zomaar ziet. Het leverde ze een bericht in de krant op.

Om haar band met haar broers vast te leggen liet ze een klavertje vier tatoeëren. Ze zorgde er overigens wel voor dat je het klavertje vier niet zomaar ziet. Ze heeft hem op haar bil laten tatoeëren, terwijl haar broers gekozen hebben voor hun schouder.

Van verslaggever naar chef Volkskrant Magazine

Aimée Kiene is de chef van Volkskrant Magazine. Dit is het tijdschrift dat elke zaterdag met de Volkskrant op de deurmat valt. Aimée werkt nu ongeveer zes jaar als chef, maar ze is al sinds 2004 werkzaam bij de krant. Ze werd hier aangenomen nadat ze haar Masteropleiding Nederlands, Journalistiek en Media had afgerond in Amsterdam.

Aimée Klein klimt langzaam op

aimee-kiene-bikini

Ze begon als verslaggever en schreef toen met name artikelen over jeugdzorg, jongeren en jeugdbeleid. Ze wist zich langzaam op te werken. In 2009 werd ze coördinator en verslaggever van de bijlage Jong. Twee jaar later werd ze coördinator van bijlage V van De Volkskant en een paar jaar later kreeg ze de functie als Chef Volkskrant Magazine. Ze volgde Corinne van Duin op.

Spanning en sensatie

In een interview zegt ze dat ze elke week een blad wil uitbrengen waarin spanning, sensatie naar voren komen. Ze wil in eerste instantie overigens niet te veel veranderen. Het magazine heeft een mooi verleden, ziet er prachtig uit en klopt aan alle kanten. Een mooie basis dus om mee aan de slag te gaan en verder op te bouwen.

Blad voor stoere hoogopgeleide vrouwen

Aimée wil dat mensen op zaterdag echt onder de indruk zijn van het magazine. Zowel van de onderwerpen als van de mensen die ze hebben weten te strikken voor het magazine. Ze zegt dat ze zich ook wat meer wil richten op wat hoger opgeleide stoere vrouwen met een brede interesse. Voor deze groep is er nu nog niet zoveel.

Aimée liet overigens ook doorschemeren dat ze het tijd vindt dat De Volkskrant een vrouwelijke hoofdredacteur krijgt. Zo te zien heeft Aimée dus nog voldoende ambities.

Aimée Kiene en Victor Reinier

aimee-kiene-partner-victor-reinier

Aimée is al een paar jaar samen met Victor Reinier. De bekende acteur uit onder andere Flikken Maastricht en Baantjer zegt dat ze in 2010 meteen als een blok voor elkaar vielen. Toch was Aimée in het begin wel een beetje terughoudend. Veel mensen om haar heen waarschuwden haar voor Victor Reinier. Ze vertelden haar dat hij een onbetrouwbare man was.

De eerste ontmoeting van Aimée Kiene en Victor Reinier

Aimée Kiene en Victor Reinier leerden elkaar kennen op een feestje van een wederzijdse vriendin. Aimée kende Victor al van televisie, maar ze had hem nog nooit in het echt ontmoet. Tijdens het feestje praatte Aimée met iedereen, maar niet met Victor. Toen ze haar jas al aan had vroeg de partner van hun vriendin of ze Victor al gesproken had. Vervolgens drongen ze erop aan dat ze nog even bleef.

Victor kwam daarna naar haar toe wat resulteerde in een heel leuk gesprek. Zo leuk zelfs dat ze telefoonnummers uitwisselden. Het duurde overigens even voordat Aimée iets van Victor hoorde, maar toen ze elkaar weer zagen was er geen houden aan. De twee waren direct tot over hun oren verliefd op elkaar.

Onbetrouwbare man

victor-reinier

Aimée was wel een beetje geschrokken van de opmerkingen van mensen dat Victor Reinier onbetrouwbaar zou zijn. Maar na een tijdje begreep ze beter waar die rare opmerkingen van mensen vandaan kwamen. Victor Reinier is heel sociaal, gek op uitgaan en kent heel veel mensen. Dat wordt door velen gezien als losbollig, maar Victor Reinier geniet gewoon van het leven.

Het leven met een bekende Nederlander

Ondanks dat Aimée Kiene vrij bekend is, trekt haar partner Victor Reinier iets meer de aandacht. Aimée zegt hierover dat dit soms wel lastig is, zeker als ze niet zo goed in haar vel zit. Het kan best irritant zijn dat er continu mensen naar hem toe komen die haar volledig negeren. Dit is overigens iets wat Victor niet zomaar laat gebeuren. Hij probeert Aimée altijd bij het gesprek te betrekken.

Aimée en Victor vullen elkaar goed aan

victor-reinier-aimee-kiene-dochter-robin

Aimée zegt dat ze dol is op de humor van Victor, maar ook zijn levendigheid. Aimée zelf kan soms wat terughoudend zijn, maar dat is bij Victor in geen velden of wegen te bekennen. Dat zorgt er ook voor dat hij zijn fantasie gewoon de vrije loop kan laten gaan. Iets wat natuurlijk heel goed van pas komt als je scenario’s schrijft voor bijvoorbeeld Flikken Maastricht.

Aan de andere kant is Victor ook iemand die geen blad voor de mond neemt en het niet erg vindt om conflicten aan te gaan. Aimée helpt hem vaak om dingen wat genuanceerder te benaderen. Aimée en Victor vullen elkaar wat dat betreft heel goed aan.

Tijd voor elkaar

Ook na zoveel jaren samen genieten de twee nog steeds van elkaars gezelschap. Soms moeten ze hiervoor wel letterlijk de agenda’s trekken want beiden hebben een zeer druk leven. Maar mocht het lukken dan zal Victor Reinier zeker de tijd nemen om lekker te kokkerellen voor Aimée en hun dochter Robin. Buitenshuis gaan ze graag naar het theater, een expositie of de bioscoop.

Aimée Kiene zegt “Ja” tegen Victor Reinier

victor-reinier-aimee-kiene

Victor Reinier was al eerder getrouwd met de zakenvrouw Anja Rossier en heeft uit dit huwelijk twee kinderen. Hij heeft een zoon, Jesse en een dochter, Janna die ondertussen volwassen zijn. Op verjaardagen zien ze elkaar nog en het contact is heel goed.

Victor heeft dan ook geen bittere nasmaak aan het huwelijk overgehouden en zag een huwelijk met Aimée Kiene dan ook best zitten. Toch is het er nooit van gekomen. De twee hebben wel een samenlevingscontract.

Aimée zegt in een interview dat ze niet per se zit te wachten op een huwelijksaanzoek, maar ergens zou het ook wel leuk zijn. Vooral vanwege het grote feest dat ze dan kunnen geven. Aimée Kiene wil dan ook dat Victor weet dat ze “Ja” zal zeggen als hij haar ooit ten huwelijk zal vragen

Liefdesnestje in Amsterdam-Zuid

In 2015 kochten Victor en Aimée een zeer ruim appartement in Amsterdam-Zuid. De vraagprijs voor het appartement dat tevens een gemeentelijk monument is was op dat moment € 450.000. Uiteindelijk legden Victor Reinier en Aimée Kiene er € 485.000 voor neer.

Het appartement heeft een woonoppervlak van maar liefst 100 vierkante meter, vijf kamers en een badkamer. De keuken was een paar jaar ervoor nog gerenoveerd dus daar hoefde het koppel voorlopig niets aan te doen. Een mooi element aan het appartement is het riante dakterras op de vierde verdieping.

Aimée Kiene en Victor Reinier uit elkaar?

aimee-kiene

Als we de roddelkanalen mogen geloven zijn Aimée Kiene en Victor Reinier al twintig keer uit elkaar. Er gaan continu geruchten dat Victor Reinier vreemd gaat. In 2021 werd al gezegd dat Aimée niet meer in hun appartement in Amsterdam woonde en hun dochter Robin alleen af en toe bij Victor ging logeren.

En ook in 2024 is het weer raak er gaan geruchten dat Victor Reinier veelvuldig vreemdging. Zo zou hij een jarenlange verhouding hebben met een schrijfster uit Limburg. Zou zou er zelfs haar huwelijk voor op hebben gegeven en is naar verluidt naar Amsterdam verhuisd om dichter bij Victor te zijn.

Of deze geruchten waar zijn is slechts speculeren. We kunnen overigens wel vertellen dat ze de laatste tijd weinig kiekjes meer van elkaar delen op social media, maar ze volgen elkaar nog wel.

Aimée Kiene in De slimste mens

selfie-aimee-kiene

In 2023 deed Aimée Kiene mee aan het programma De slimste mens van KRO-NCRV. In dit programma nemen kandidaten het met elkaar op om te laten zien wie De slimste mens van Nederland is. De kandidaten worden getest op hun algemene kennis en hun kwaliteiten om verbanden te leggen. Bekende winnaars van afgelopen seizoenen zijn Arjen Lubach en Rob Kemps.

Aimée Kiene won De slimste mens niet, maar ze wist wel indruk te maken, vooral met het showen van haar Klavertje vier tatoeage. Ze wist het vrij lang vol te houden in het programma en liet Nederland niet alleen zien dat ze zeer slim was, maar ook dat het een leuke spontane vrouw is. Dit seizoen van De slimste mens werd uiteindelijk gewonnen door Tom Kleijn.

Veelgestelde vragen over Aimée Kiene

aimee-kiene-dochtertje

Dit zijn de vragen die jullie het vaakst ingestuurd hebben over Aimée Kiene en natuurlijk de antwoorden.

Wat is de leeftijd van Aimée Kiene?

Aimée Kiene is 45 jaar oud.

Is Aimée Kiene een vierling?

Ja, Aimée Kiene is een vierling samen met drie broers. Het was zo´n groot nieuws dat ze er zelfs mee in de krant kwamen.

Wie zijn de broers van Aimée Kiene?

Aimée Kiene heeft drie broers. Alexander Kiene is haar hardloopmaatje waarmee ze regelmatig hardloopwedstrijden gaat doen. Samen wandelen ze overigens ook heel wat af. Dan is er ook nog Martin Kiene en Lennart Kiene. De drie broers lijken allen sprekend op elkaar.

Wie is de partner van Aimée Kiene?

De partner van Aimée Kiene is de acteur Victor Reinier (61). De twee ontmoetten elkaar in 2010 via een gemeenschappelijke vriendin. Sindsdien zijn de twee samen en hebben ook een kindje, een meisje Robin. Ze wonen in een groot appartement in Amsterdam-Zuid.

Won Aimée Kiene De slimste mens?

Aimée Kiene won niet De slimste mens in 2023. Ze wist het wel een aantal afleveringen vol te houden, maar werd uiteindelijk toch verslagen.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten